top of page
foto 28 v2.jpg

Kerst
mini-sessies

scroll

29 oktober

2 november

11 november

De voorbije 2 jaar heeft een bepaald virus een stok in de wielen gestoken, maar dit jaar gaan we er opnieuw voor. Naar jaarlijkse traditie maak ik een uniek decor voor de kerst mini sessies. Geen voorgekauwd decor zoals een heleboel collega's, maar een eigen decor. Het is een jaarlijkse zoektocht om jullie te verrassen met opnieuw leuke ideeën. Volgens mij ben ik daar dit jaar opnieuw in geslaagd!

Dit jaar kan iedereen trouwens gebruik maken van maar liefst 2 decors. Zo hebben jullie nog meer variatie in de foto's.

Een kerst mini sessie duurt een half uurtje, dit is lang genoeg om een hele reeks leuke beelden te maken. Je kan de foto's gebruiken als kerst- of nieuwjaarskaart, een cadeautje voor oma en opa, een herinnering voor later... Ik heb hierbij trouwens nog een tip voor jullie! Ga met het hele gezin op de foto! De kerst mini-sessie is niet enkel beperkt tot de kindjes. Een foto van het gezin wordt op termijn enkel maar meer waardevol.

Er zijn drie data beschikbaar voor de mini sessies. Je kan in het onderstaande inschrijvingsformulier zelf kiezen welke datum je wil komen. Wacht niet te lang om je reservatie vast te leggen, de plaatsjes per dag zijn beperkt.

Wat is de investering?

De kerst mini-sessie kost 165 euro. Wat is hierin inbegrepen? 

* fotosessie van ongeveer een half uurtje in 2 mooie unieke decors

* 3 foto's in fine-art print incl. het digitale bestand van de gekozen foto's

* de afgewerkte beelden komen in een online gallerij waarbij je zelf je foto's kan uitkiezen. Wil je liever mijn hulp bij het selecteren van je mooiste foto's, dan ben je hiervoor uiteraard welkom in de studio.

Hoe leg ik mijn fotosessie vast?

Vul het onderstaande formulier in en kies de datum die jou het beste past.

Reserveer je kerst mini-sessie

verzeker je van een plekje voor de data volzet zijn!

 

Kies je datum

Bedankt voor je reservatie!

foto 20.jpg
bottom of page