top of page

Zakelijk portret

Heb jij geen foto van jezelf op je website staan? Is je foto op je LinkedIn profiel een foto van op vakantie? Dringend tijd voor verandering dan!

Waarschijnlijk heb je een heleboel excuses om niet te kiezen voor een professionele fotosessie. 'Ik ben niet fotogeniek, ik wil eerst nog 5kg afvallen, ik heb niks om aan te doen,...' Wel al deze opmerkingen kan ik weerleggen. Het is niet jouw job om fotogeniek te zijn. Ik zorg ervoor dat je mits de juiste begeleiding in poseren, straalt op jouw foto. Die kilo's te veel, die je eigenlijk nog wel graag zou verliezen, met de juiste poses en belichting ben je een maatje kleiner op de foto! Die outfits... dat bekijken we samen zodat je zowel professioneel als casual op de foto staat.

foto 09 web crop.jpg

Kennismaking

In dit gesprek bekijken we jouw specifieke noden en wensen voor je zakelijke portretten

01

foto 02 web.jpg

Fotosessie

De fotosessie zelf duurt ongeveer een uurtje. Het is mijn taak om je te begeleiden naar de mooiste poses.

02

print 10.jpg

Selectie van de foto's

Wordt dit een proces van "kill your darlings" of kies je ze gewoon allemaal?

03

Wat is de investering?

De fotosessie zelf kost 165 euro. Hierin is het gesprek vooraf, de fotosessie zelf, de selectie en de afwerking van de gekozen beelden inbegrepen. Een pakket digitale foto's start vanaf 250 euro. Je krijgt bij de gekozen digitale bestanden van mij ook enkele mooie afdrukken er zomaar bij, want een foto is maar een foto wanneer die ook in een mooie print bestaat!

Hoe leg ik mijn fotosessie vast?

Vul het onderstaande formulier in, hierna zal ik je contacteren om een afspraak vast te leggen.

Wens je graag meer informatie?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page