Zelfstandigen in Corona Tijden

Handelaars in Beeld

In maart 2020 werden wij zelfstandigen geconfronteerd met een volledige lockdown. Ikzelf dacht toen nog dat we tegen de zomer wel verlost zouden zijn van dit vervelende beestje. Wel, dat had ik dus fout gedacht. Ondertussen zijn we bijna 1 jaar verder en we zijn er nog steeds niet klaar mee.

Als fotografe heb ik de laatste maanden mijn camera en klanten hard gemist.

Ik realiseerde me dat mijn camera ook een krachtig middel kan zijn om mijn collega zelfstandigen "in the picture" te plaatsen.

In het najaar 2020 heb ik de helden van de zorg al in het zonnetje geplaatst met een gratis gezins fotosessie. Nu is het de tijd voor mijn collega zelfstandigen.

Wie verwacht ik in de studio?

Ben je een zelfstandige/zaakvoerder met een zaak in Sint-Niklaas of Waasmunster, dan kan je bij mij terecht voor een gratis korte fotosessie.

Wegens de huidige corona maatregelen mag ik slechts 1 persoon tegelijk ontvangen in de studio. Het is dus helaas niet mogelijk om als koppel samen op de foto te gaan.

Hoe ga ik te werk?

We spreken een moment af dat voor ons beiden past. Ik neem niet veel van je tijd in beslag, ongeveer 10 minuutjes. We werken dan samen naar het meest krachtige portret dat jou en je zaak het beste weergeeft. Je kan dus gerust een specifiek item van jouw zaak meebrengen.

Uiteraard werk ik volledig corona proof. Ikzelf hou heel de tijd mijn mondmasker op. Jij ,als fotomodel, zet het enkel af voor het maken van de foto. Tussen twee fotosessies worden alle aangeraakte items opnieuw ontsmet.

Wat kost dit?

Wel, zoals je al kon lezen is dit gratis voor de zelfstandigen van Sint-Niklaas en Waasmunster. Het kost je dus enkel 10 minuutjes van je tijd. Je krijgt 1 digitaal bestand waarmee je jezelf kan voorstellen op je sociale media en website.

Hoe leg ik mijn fotosessie vast?

Vul het onderstaande formulier in, hierna zal ik je contacteren om de afspraak vast te leggen.

Meld je nu aan!

Bedankt voor de inzending!

foto 02_pp web.jpg
foto 02_pp web.jpg
foto 01_pp web.jpg